Προιόντα

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

xylaΔιαθέτουμε καυσόξυλα αρίστης ποιότητας, σε όλη την Ελλάδα. Εδώ και πέντε χρόνια, έχει μπει δυναμικά στην αγορά του καυσόξυλου, παρέχοντας σωστή και τίμια και οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών της, με την ποιότητα να μένει αναλλοίωτη, παρά τις μοναδικές ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει. 
Όλα τα ξύλα είναι στεγασμένα σε ιδιόκτητο χώρο, προστατευμένα από τη βροχή και την υγρασία, έτσι ώστε το βάρος τους να παραμένει ακέραιο στο ζύγισμα και να είναι ξηρά.
Διανέμουμε στο χώρο σας χωρίς κόστος μεταφοράς (μόνο εντός Αττικής) και τα τοποθετούμε όπου ακριβώς επιθυμείτε. Στην επιχείρηση μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καυσόξυλα όλων των ειδών όπως:

  • ελιά
  • πουρνάρι
  • καστανιά
  • οξιά
  • βελανιδιά

 Όλα σε τιμές ασυναγώνιστες, ενώ παραδίδονται με αξιοπιστία και ειλικρίνεια, χωρίς καμία απώλεια στο ζύγισμα.

 

 

ΠΕΛΛΕΤ

 323Η Επιχείριση kafsoksilavolos.gr  παράγει και διαθέτει πέλλετ, αρίστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές, με προδιαγραφές που ορίζει ο πελάτης. Επίσης διαθέτει πυρηνόξυλο υψηλής θερμιδικής αξίας καθώς και θρυμματισμένα υπολείμματα αγροτικών καλλιεργειών.Διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα στα Ελληνικώς ΠΑραγόμενα Πέλλετ. Παράδοση κατ' οίκον.

 

 

 

 

 

ΚΑΡΒΟΥΝΑ

profil 2.jpg

Διαθέτουμε Ελληνικά ξυλοκάρβουνα αλλά και εισαγωγής για πώληση χονδρική - λιανική από δρυς πουρνάρια κ.α. στις καλύτερες τιμές..Η εταιρία μας διαθέτει κάρβουνα ξύλου σε συσκευασίες.Τα κάρβουνα προορίζονται για επαγγελματική χρήση όπως ψητοπωλεία, catering, ταβέρνες, εστιατόρια. Μπορεί να γίνει ασφαλώς και λιανική πώληση.Για παραγγελίες επαγγελματικής χρήσης αναλαμβάνουμε και την διανομή στον χώρο σας.

 

Καιρός

Επισκεψιμότητα Σελίδας

Σήμερα8
Χθές14
Προηγούμενη Εβδομάδα65
Μήνας που Πέρασε374
Σύνολο7748

Powered by CoalaWeb